Octavian Belu, omul care nu da gres niciodata

Sunt unii oameni care reusesc in tot ceea ce fac, practic reprezinta o garantie a succesului. Antrenorul Octavian Belu (alaturi de Mariana Bitang) este unul dintre acestia, doar nu degeaba a fost desemnat cel mai bun antrenor din istoria gimnasticii. Dupa nenumarate succese cuplul Belu – Bitang a fost inlaturat de la lot de gimnastele care vroiau sa mearga la discoteca, nu sa munceasca, „succes” savurat indelung de intreaga presa. Cei doi au plecat la Ministerul Tineretului si Sportului, dar nu si-au gasit locul, pentru ca bineinteles ca nu-si puteau pune in aplicare ideile. La primul semn au trecut peste orgolii si au revenit la carma gimnasticii feminine, care era in mare impas. Nu au promis nimic, dar roadele au aparut foarte curand. La CE din Germania care s-au incheiat ieri, Sandra Izbasa a cucerit doua medalii de aur la sol si sarituri, Diana Chelaru argint la sol, iar Amelia Racea bronz la individual compus, in total 4 medalii. Sigur ca fetele si ceilalti antrenori merita toate felicitarile, mai ales Sandra Izbasa care a trecut peste o accidentare groaznica, dar sunt convins ca fara Octavian Belu (foto evz.ro), aceste rezultate nu ar fi fost posibile. Respect!

PS: Chiar si Catalina Ponor, una dintre cele mai mari contestatare ale metodelor lui Octavian Belu, a revenit de buna voie la lot. Mult mai matura acum, se pare ca si-a dat seama, ca sub comanda marelui antrenor mai poate obtine succese.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s