Senzational!!! In 2011 s-au gasit bani pentru refacerea drumurilor din Maramures!

In ultima vreme, s-au inmultit in presa locala laudele la adresa presedintelui CJ Maramures Mircea Man, care cica a facut rost de bani pentru refacerea drumurilor din judet. Stiu ca e vorba de campanie electorala, dar totusi mi se pare ca se sare prea mult calul. Pana la urma este ceva normal ca Mircea Man sa faca rost de bani pentru aceste lucrari, deoarece este membru PDL, partid aflat la putere. De fapt trebuia ca acest lucru sa se intample la inceputul mandatului, nu acum spre final. Tot la fel de normal este ca soselele judetului sa fie refacute, deoarece Maramuresul are cele mai proaste drumuri din tara.

Nu inteleg de ce trebuie sa te lauzi cu asa ceva, cand lucrarile de refacere a drumurilor incep, dupa ce au trecut 22 de ani (!!!) de la Revolutie.  In acest interval, in alte judete drumurile au fost reabilitate deja de mai multe ori. Si apoi nici nu e vorba de constructia vreunei autostrazi sau a unui drum rapid (va mai amintiti de abureala Baia Mare-Vaja?), ci pur si simplu de crearea unor conditii decente pentru soferi.

In orice caz vor urma probabil luni sau chiar ani de chin pentru maramureseni, pentru ca in ritmul in care se munceste la noi, nu cred ca lucrarile vor fi gata prea curand. Deja „legendarul” drum Baia Sprie – Barsana este un exemplu in acest sens.

foto: emm.ro

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Romania pitoreasca și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Senzational!!! In 2011 s-au gasit bani pentru refacerea drumurilor din Maramures!

  1. Pingback: Senzational!!! In 2011 s-au gasit bani pentru refacerea drumurilor din Maramures!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s