Recomandare: Lansare de carte “Cu ariciul Papy – NU MI-E FRICĂ DE DURERE”

??????????????????????????????????In vremurile de azi, cu greu ne facem timp si pentru altii. Spunem in general ca suntem buni, dar in marea noastra majoritate suntem egoisti si ne gandim doar la noi si la apropiatii nostri. De aceea merita macar sa-i admiram, pe cei care fac ceva si pentru altii. Iar daca este cazul copiilor, cu atat mai mult trebuie aplaudate asemenea initiative. Asociatia PAPY din Baia Mare organizeaza un nou eveniment, la care va invit si eu sa participati:

Biblioteca Judeteana “Petre Dulfu” din Baia Mare va gazdui joi, 14 martie, la ora 17, lansarea cartii “Cu ariciul Papy – NU MI-E FRICĂ DE DURERE”, scrisa de Gabriela Papiu si Alina Contis. Evenimentul se inscrie in demersurile pe care Asociatia PAPY le-a initiat anul acesta cu scopul de a schimba practicile de lucru cu copilul care se confrunta cu durerea.
Cartea este un suport de informare pentru copil, il ajuta sa inteleaga durerea ca fenomen complex si sa cunoasca strategii de gestiune a durerii.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Universul copilariei și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s